O nas

Pivovarna Skubeer je odprla vrata konec poletja 2018. Njeni začetki segajo v leto 2014, ko smo v garaži zvarili prvo domače pivo. Prvo je bilo sicer iz »piksne«, ampak takoj za tem smo prešli na »All Grain« metodo, ki jo uporabljamo še danes. Da bi imeli popolni nadzor in ustvarili pivo z osebnim karakterjem, smo spoznavali in ustvarjali različne kombinacije ječmenov in hmeljev. V slabih štirih letih »garažnega pivovarjenja« je tako nastalo veliko število različnih piv. V začetku letošnjega leta so naša piva dobila tisto »tapravo« zaključno podobo in aromo. Tako je nastalo pet različnih piv, ki jih ponujamo danes.

Trenutna kapaciteta pivovarne je približno 4.000 litrov na mesec. Ob povpraševanju imamo možnost povečanja kapacitete. Najpomembnejša pa je kvaliteta piva.

Piva ne pijemo zgolj zaradi žeje, temveč zaradi izkušnje in pestrega izbora okusov, česar v naših pivih sigurno ne manjka.

Osredotočili smo se predvsem na stil IPA (Te6, 4Picnic, ManGo2Tango), Pale Ale (3RO) in Stout (1st Hajer).

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Informacije o uporabi spletnih piškotkov


Osnovne informacije


Novi Zakon o elektronskih komunikacijah, ZEKom-1, je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. Odločbe novega zakona se pričnejo uveljavljati z dnem 15.6.2013 in veljajo za vse spletne strani, ki na kakršen koli način za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije.
V Direktivi je bil spremenjen člen, ki govori o piškotkih in podobnih tehnologijah, s katerimi je mogoče shranjevati informacije ali pridobivati informacije, shranjene na uporabnikovi terminalni opremi (kot je npr. računalnik, mobilna naprava). Uporaba takih tehnologij je po novem mogoča le na podlagi privolitve uporabnika.

Uporaba piškotkov na spletu ni nič novega, pa vendar so uporabniki s takimi tehnologijami na splošno zelo slabo seznanjeni, prav tako tudi z orodji, s katerimi je piškotke mogoče upravljati.

Kaj so spletni piškotki?


Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
- življenjsko dobo piškotka;
- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.
Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Namen uporabe piškotkov


Z vidika namena uporabljamo naslednje piškotke:
- Nujno potrebni: potrebni samo delovanje spletne strani
- Analitični: piškotki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran in jih uporabljamo za izboljšanje delovanja spletne strani.
- Funkcionalnost: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbire, kot npr. uporabniško ime in ostale nastavitve, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo.
- Oglaševanje: Te piškotke uporabljamo z namenom, da vam pošiljamo vsebine, ki bolj ustrezajo vašim interesom. S pomočjo oglaševanja vsebine naših strani lahko ohranjamo brezplačno dostopne.

Onemogočanje piškotkov

Za informacije o izbrisu piškotkov na vaši napravi izberite brskalnik, ki ga uporabljate:
- Internet Explorer 9
- Internet Explorer 7 in 8
- Chrome
- Firefox
- Opera
- Safari

Zapri