Pogoji poslovanja

ZASEBNOST

Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Podjetje 4 IPA d. o. o. (Skubeer Brewing) se zavezuje, da bo varovala vašo zasebnost in zaščitila vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica.

4 IPA d. o. o. (Skubeer Brewing) si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Priporočamo vam, da zavoljo morebitnih sprememb občasno pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb. 4 IPA d. o. o. (Skubeer Brewing) ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

POGOJI UPORABE

Pogoji poslovanja in uporabe

Pogoji poslovanja spletne strani https://skubeer-brewing.com/ so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za poslovanje.

Kupec s sprejetjem naročila potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani https://skubeer-brewing.com/ ter, da se z njimi strinja.

1. Ponudnik

Ponudnik izdelkov na spletni strani https://skubeer-brewing.com/ je:

4 IPA d. o. o.
Koroška cesta 38
3320 Velenje
Slovenija
Davčna številka:  SI70886440
Matična številka: 8163987000
info@skubeer-brewing.com

Podatki ob bančnem računu:

Delavska hranilnica d.d.
IBAN: SI56 6100 0001 8878 293
BIC/SWIFT: HDELSI22

2. Vsebina spletne strani

Podatki o izdelkih, ki se nahajajo na spletni strani https://skubeer-brewing.com/, veljajo v času vnosa na spletno stran. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi, da izražajo dejansko in pravilno stanje.

3. Naročila prek spletne strani

Kupec odgovarja za podatke, dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova. Po oddaji naročila kupec prejme prek elektronske pošte potrdilo naročila. Kupec ob vstopu na spletno stran in ob oddaji naročila potrjuje, da je polnoleten in da naročenega blaga ne bo posredoval mladoletnim osebam.

4. Odprema blaga, naročenega prek spletne strani

Dostavo po Sloveniji opravlja podjetje Pošta Slovenije d.o.o (kontakt: info@posta.si ali telefonska številka 080 14 00). Vse pošiljke so med prevozom zavarovane. Dostave s plačilom po povzetju trenutno ne omogočamo.

Kupec se zavezuje, da bo poskrbel za prevzem blaga na dan predvidene dostave. Kupec se zavezuje, da bo blago prevzel sam ali pooblaščena polnoletna oseba.
Za izgubo ali poškodbe pošiljke odgovarja prevoznik. Kupec mora o poškodbi ali izgubi pošiljke obvestiti prevoznika ali ponudnika.

Cena se glede na težo paketa spreminja in vključuje:

– obvestilo o oddanem paketu
– predhodno obvestilo o prihajajoči pošiljki
– pazljivejše ravnanje

Od 0kg do 2kg = 5,91€

Od 2kg do 5kg = 6,96 €

Od 5kg do 10kg = 8,19€

Od 10kg do 15kg = 9,42€

Od 15kg do 20kg = 10,56€

Od 20kg do 25kg = 12,01€

Nad 25kg: pišite nam ali nas pokličite za dogovor

Priporočamo, da ob oddaji naročila zapišete tudi vašo telefonsko številko, saj vas bo na tak način dostavljavec obveščal o statusu pošiljke.

Navedene cene so zgolj informativne in jih algoritem sam določi glede na to koliko piva ali drugih izdelkov imate v košarici.

Cene vsebujejo DDV.

Vse, ki se vam zdi cena dostave previsoka, vabimo, da nas obiščete v naši pivovarni v Šoštanju, Kajuhova 12a.

Pozor! Občasno izvajamo akcijske cene dostave. Za dodatne informacije se prijavite na naše spletne novice v spodnjem desnem kotu (oz. na dnu strani na mobilni verziji).

5. Cene

Cene izdelkov veljajo za nakupe v spletni trgovini https://skubeer-brewing.com/.Cene izdelkov so v evrih in že vsebujejo 22% DDV. Navedene cene ne vsebuje stroškov pošiljanja in/ali stroškov drugih storitev kurirja. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan zaključka in oddaje naročila. Morebitne ugodnosti, akcije in popusti, ki so navedene na spletni strani https://skubeer-brewing.com/, veljajo za nakupe prek spletne trgovine le v primeru, ko je to posebej navedeno.

6. Način plačila

Ponudnik sprejema plačilo z nakazilom na TRR podjetja 4 IPA d. o. o.  preko predplačila na TRR ali osebno ob prevzemu.

7. Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbi podjetje Paypal. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku ponudnika.

8. Varnost osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za vodenje računov, ponudb in ostalo potrebno dokumentacijo.

9. Pritožbe in spori

Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca. Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

10. Opozorila

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila in prejema blaga. V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!

VRAČILA

Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči (na e naslov info@skubeer-brewing.com), da odstopa od pogodbe. Kupca v celoti bremeni strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti na naslov 4 IPA d. o. o. najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od nakupa. Vračilo kupnine se nakaže na transakcijski (osebni) račun kupca, ki ga sporoči v obvestilu o vračilu blaga. Vrnitev prejetega blaga ponudniku v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.  Blago se vrne ponudniku na naslov 4 IPA d. o. o., Koroška cesta 38, 3320 Velenje.

Spletna stran v namen boljše izkušnje in v analitične namene uporablja neškodljive piškote. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih

Informacije o uporabi spletnih piškotkov


Osnovne informacije


Novi Zakon o elektronskih komunikacijah, ZEKom-1, je v slovenski pravni red prenesel spremenjeno Direktivo o zasebnosti v elektronskih komunikacijah 2002/58/ES. Odločbe novega zakona se pričnejo uveljavljati z dnem 15.6.2013 in veljajo za vse spletne strani, ki na kakršen koli način za svoje delovanje uporabljajo spletne piškotke in podobne tehnologije.
V Direktivi je bil spremenjen člen, ki govori o piškotkih in podobnih tehnologijah, s katerimi je mogoče shranjevati informacije ali pridobivati informacije, shranjene na uporabnikovi terminalni opremi (kot je npr. računalnik, mobilna naprava). Uporaba takih tehnologij je po novem mogoča le na podlagi privolitve uporabnika.

Uporaba piškotkov na spletu ni nič novega, pa vendar so uporabniki s takimi tehnologijami na splošno zelo slabo seznanjeni, prav tako tudi z orodji, s katerimi je piškotke mogoče upravljati.

Kaj so spletni piškotki?


Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:
- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
- življenjsko dobo piškotka;
- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.
Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Namen uporabe piškotkov


Z vidika namena uporabljamo naslednje piškotke:
- Nujno potrebni: potrebni samo delovanje spletne strani
- Analitični: piškotki zbirajo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletno stran in jih uporabljamo za izboljšanje delovanja spletne strani.
- Funkcionalnost: Ti piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni vaše izbire, kot npr. uporabniško ime in ostale nastavitve, ki zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo.
- Oglaševanje: Te piškotke uporabljamo z namenom, da vam pošiljamo vsebine, ki bolj ustrezajo vašim interesom. S pomočjo oglaševanja vsebine naših strani lahko ohranjamo brezplačno dostopne.

Onemogočanje piškotkov

Za informacije o izbrisu piškotkov na vaši napravi izberite brskalnik, ki ga uporabljate:
- Internet Explorer 9
- Internet Explorer 7 in 8
- Chrome
- Firefox
- Opera
- Safari

Zapri